Verzenden

De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 1-2 werkdagen in Nederland en 2-3 werkdagen in België. We streven ernaar om alle orders die voor 22:00 s’avonds (op werkdagen) zijn geplaatst te verzenden zodat deze de volgende dag in huis zijn.

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorderbedrijf is de Track & Trace informatie beschikbaar via PostNL (klik hier).

De verzendkosten bedragen €2.95 per bestelling. Indien de totale orderwaarde hoger dan €50 is zal de verzending gratis zijn.

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Ons retouradres is:

JouwAansteker tav. Retouren

Impuls 147 

1446 WE PURMEREND

 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 5 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Sluiten Mijn Winkelwagen
Sluiten
Sluiten
Categorieën
× Direct contact!